Het is mogelijk om een afspraak te maken waarbij ik de ruimte(s) kom bezichtigen, met de opdrachtgever kennis maak en deze eventueel voorzie van adviezen. Dit geldt voor schilderklussen van minstens drie dagen werk. Dit kennismakingsbezoek is dan gratis. Meestal is het echter niet nodig langs te komen en kan ik bij aankomst meteen aan het werk. Ik voorzie mijn klanten vaak van adviezen met betrekking tot het te gebruiken materiaal, en eventuele aanbiedingen bij bouwmarkten: meestal doe ik dit per mail.

 

Schilderen van de muren kan per automatische offerte. het kost dan € 3,50 per m². Jij berekent gewoon de oppervlakte van de te schilderen muren/ plafonds en vermenigvuldigt het totaal met 3,50. Als er meerdere lagen aangebracht dienen te worden ( wat meestal het geval is) bereken je de helft hiervan per extra laag. Of er een extra laag nodig is hangt af van ondergrond, textuur van de muur en de kwaliteit van de gebruikte verf. De verf is niet bij de kosten inbegrepen. Kwasten, rollers, bakken, zeil, etc. wel. Je hoeft dus alleen verf te kopen.

 

Je kunt me ook per uur laten werken. Tarief is 30 per uur. Starttarief is 25,- binnen de ring , (buiten de ring en Amsterdam Noord +50,- ) dus een 8-urige werkdag kost je € 265,- binnen de ring of 290,- buiten de ring.

 

Ook schilder ik houtwerk en kozijnen. Het is moeilijker om hier op voorhand een prijsindicatie van te geven omdat er zoveel factoren meespelen die belangrijk zijn voor de bepaling van de tijd die ik erin ga steken. De staat van het houtwerk en de wensen van de opdrachtgever zijn hierin het belangrijkste. Meestal betreft het hier langere klussen en is het gewenst eerst langs te komen.

 

Tot slot laat ik het huis na voltooiing van de werkzaamheden achter in dezelfde staat als waarin ik het aantrof. Plastic, karton en restmateriaal scheid ik indien jij daar prijs op stelt, zodat deze afzonderlijk aan de afvalverwerkende instantie kunnen worden aangeboden. Als je hier prijs op stelt geef dat dan van tevoren even aan.